Запіканка з капусти з яйцем. Такої надзвичайно приємно-смачної страви ви ще не куштували!

Ця страва точно не залишить вас байдужими!

Пропонуємо вам супер-рецепт запіканки з яйцем.

Джерело

Складові:

Капуста – 500 г

Сметана – 160 г

Яйце – 4 шт

Борошно цільнозернове – 160 г

Зелень – за смаком

Кунжут – 100 г

Розпушувач – 10 г

Сіль за смаком

Приготування

Капусту очищаємо і рубаємо тонкими смужками за допомогою гострого ножа.

Зелень подрібнюємо і додаємо до капусти.

Готуємо заливку: в ємності змішуємо яйце, сметану, борошно, сіль, розпушувач і спеції.

Ретельно збиваємо все віночком або міксером.

У форму, яку потрібно попередньо змастити олією і злегка присипати борошном або сухарями, викладаємо всю порцію капусти.

Заливаємо вміст форми яєчно-сметанною сумішшю і присипаємо насінням кунжуту.

Випікаємо запіканку близько 30 хвилин в добре розігрітій духовці.

Смачного!

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *