ЗБЕРІГАЙТЕ! Цей рецепт розказала мені бабуня! «Супер хрусткі» огірки по-баварські на зиму

Інгредієнти:

На літрову банку:
Огірки
морква — 0,5 штуки
часник — 2 зубчики
одна цибулинка
кріп
цукру — 2 чайні ложки
сіль — 1 чайна ложка
оцет 9% — 45 мілліграм

Приготування:

Огірки промийте і замочіть в холодній воді на 4 години. Стерилізуйте банки. Укладіть на дно моркву порізану кружальцями, часник, очищений і розділений на зубки, гілочку кропу і порізану цибулю. У огірків зріжте кінчики і щільно укладіть їх у банку

Засипте сіль, цукор і оцет в банки і залийте холодною водою. Поставте банки в каструлю, залийте водою до «плічок», і стерилізуйте з моменту закипання води в каструлі не більше 3 хвилин. Загорніть кришкою і укутайте до повного охолодження.

Приємного апетиту!

Джерело:merezha.co

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *